У Рівному відбудеться танцювальна вистава для дітей

751 0

Ми у соцмережах:

У Рівному відбудеться танцювальна вистава для дітей

9 жовтня о 19:00 на локації ГДК "Текстильник" у Рівному відбудеться дитяча танцювальна вистава “Я є Я, де Я є”.

ЧОМУ ВАРТО ВІДВІДАТИ ВИСТАВУ “Я є Я, де Я є” ?

Це перший в країні інноваційний культурний продукт, створений дітьми і для дітей у форматі сучасного танцю як результат співтворчості юних танцівників 11-14 років та мультидисциплінарної команди фахівців всеукраїнського та міжнародного рівня.

ДИТЯЧА ТАНЦЮВАЛЬНА ВИСТАВА “Я Є Я, ДЕ Я Є” В РІВНЕ

Вистава «Я є Я, де Я є», в якій беруть участь 18 дітей-танцівників, – про різність, бажання, обставини і своє місце. Щоб проявити всі шари та об‘єми задуму, учасники вистави разом із глядачами потрапляють у комп’ютерну гру, яка обіцяє переможцю здійснити його бажання. За допомогою різноманітних художніх засобів сучасного танцю кожен учасник і глядач зануриться у світ бажань - чужих і власних. А чи збудуться вони і чи справді вони є НАШИМИ бажаннями, - про це можна буде дізнатись під час вистави.

Виставу створено у рамках експериментального проєкту «Я є Я, де Я є» за підтримки Українського культурного фонду.

Протягом проєкту діти-танцівники взяли участь в освітній резиденції, де набули знань і навичок з різних мистецьких дисциплін: світлографії, сценографії, музики; розвивали креативне мислення; вивчали історію танцю.

Після двотижневої освітньої резиденції 18 з 36 дітей стали співтворцями вистави й застосовували вже набуті вміння та досвід. Історія вийшла багатовимірна і кожен зможе побачити в ній себе.

Замовте квитки вже сьогодні.

Рекомендовано для дітей від 4 років і дорослих.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також