У Рівному відбулося засідання поліцейської комісії у новому складі

3578 0

Ми у соцмережах:

У Рівному відбулося засідання поліцейської комісії у новому складі

Сьогодні вперше в новому складі зібралися представники поліцейської комісії ГУНП у Рівненській області.

Керівник поліції області Валерій Самчук привітав присутніх із почином і зазначив, що тепер від їхнього рішення залежатиме не тільки якісний відбір до лав поліції, а й відбір діючих поліцейських на посади через конкурс.

- Упевнений, що ваша робота, як і попередньої комісії, буде ефективно налагоджена, а також на високому рівні проходитиме добір осіб, здатних професійно виконувати повноваження поліцейського, — додав Валерій Самчук.

До складу поліцейської комісії ГУНП в Рівненській області увійшли: перший заступник начальника ГУ ДСНС у Рівненській області Юрій Корецький, командир роти управління патрульної поліції у Рівненській області Дмитро Шкодинський, адвокат Володимир Шаховський, журналіст сайту «ВСЕ» Вікторія Мамотюк та старший юрисконсульт сектору правового забезпечення ГУНП в Рівненській області Тетяна Никитюк.

На своєму першому засіданні члени комісії більшістю голосів обрали головою комісії Юрія Корецького, а секретарем — Тетяну Никитюк.

Відтепер новостворена поліцейська комісія виконуватиме покладені на них повноваження, зокрема визначатиме переможців конкурсу, які в подальшому призначатимуться на службу, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також