У Рівному підприємці зі столиці відкрили нові кав`ярні

3849 0

Ми у соцмережах:

У Рівному підприємці зі столиці відкрили нові кав`ярні

На Рівненщині почали працювати нові передислоковані підприємства – виробнича кавова компанія «Есмеро-Сервіс» та продавець преміальної кави ТМ «Finca Coffee».

Рівненська обласна державна адміністрація інформує, що вони перевезли сюди своє виробництво, складські запаси і планують розвивати бізнес.

Наразі вже створено 11 робочих місць, у перспективі – ще 25.

- Уже розпочато імпорт зерна напряму від фермерів Південної Америки та Африки. Виробничі потужності дозволять обсмажити до 100 тонн кави в місяць. При цьому на автоматичній лінії пакування можливо виготовити до 30 пакетів в хвилину, - йдеться у повідомленні.

Крім того, вже запрацювали чотири магазини-кав’ярні «Фінка-Кафе», які пропонують тільки високоякісну фермерську каву, унікальне какао, чай та свіжу власну випічку.

-  До початку війни в Києві в них працювала академія бариста для початкового та професійного рівня, яку очолює сертифікований суддя від SCA. Зараз в планах відновлення навчання мистецтву кавоваріння у Рівному. Як для переміщених осіб, так і для всіх бажаючих, що дозволить відразу працевлаштовувати охочих, - зазначають у Рівненській ОДА.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також