У Рівному відкрили відремонтований переїзд, але закриють мости

3350 0

Ми у соцмережах:

У Рівному відкрили відремонтований переїзд, але закриють мости

22 жовтня перекрили залізничний переїзд в Рівному, що створило страшенні незручності для водіїв та спровокувало корки в центрі міста та по вулиці Степана Бандери. Сьогодні, 21 листопада, переїзд врешті відкрили. Проте одразу попередили про те, що розпочинають ремонт на Золотіївських мостах.

 Міський голова Рівного Володимир Хомко:

-          Це важлива подія для міста, бо всі відчули, наскільки важливий цей переїзд. Хочу подякувати залізниці, що вклалися в часові терміни і зробили ремонт якісно. Зразу хочу попередити рівнян, що ми частково закриваємо Золотіївські мости на ремонт.

Головний інженер Рівненської дистанції колії Володимир Мельник:

-          Ми поміняли настил: з асфальту на бетонні плити. Завдяки сприятливим погоднім умовам, відкрилися на два дні раніше від запланованого. Ремонт коштував близько одного мільйона гривень. Понизили переїзд на 5 см для зручності пішоходів та водіїв, адже раніше він був страшенно не рівним: де вищим за колію, де нижчим. Також змушені були ремонтувати під’їзди до переїзду те деякі ділянки колії.

З мерією міста та керівництвом залізниці був погоджений ремонт Золотіївський мостів. Тендер виграла місцева фірма «Рівнешляхбут», запропонувавши ціну в 250 тисяч гривень. Рух на мостах буде перекритий не повністю, авто матимуть можливість рухатися по одній стороні, поки іншу ремонтують. Підрядник пообіцяв залізничникам виконати роботи за тиждень.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також