У Рівному відкрили виставку художниць-аматорок

1232 0

Ми у соцмережах:

У Рівному відкрили виставку художниць-аматорок

"Афіни. Гери. Афродіти". Виставку під такою назвою презентували у Рівному в галереї "Євро-Арт". Вона об’єднала півсотні робіт 9-ти художниць-аматорок з Гощі.

У місцевій студії "Позитив" вони майже рік практикують живопис, хоч у житті мають іншу професію і до цього малювали хіба що в дитинстві. 
Анна Вітрук, керівниця Гощанської арт-студії "Позитив" розповіла: "Автопортрети, які представлені на виставці, були для того зроблені, щоб показати характер кожної. Адже хтось граційний, хтось дуже жіночний, хтось дуже витончений, хтось скромний. І портрети підкреслені таким декоративізмом, щоб показати кожну з них зсередини".

9 гощанок, які рівно рік тому вперше спробували себе у живописі, презентують у "Євро-Арті" спільну виставку, що має назву "Афіни. Гери. Афродіти".

- Жінка – це уособлення богині і богині бувають різних характерів. Це художниці-аматорки, які працюють рік часу і мають прогресивний рух. Скажімо так, вони раз у тиждень приходять порелаксувати, – додає керівниця Гощанської арт-студії "Позитив" Анна Вітрук.

Загалом, виставка гощанок вмістила 54 живописні сюжети, повідомляє Суспільне.



 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також