У Рівному відкрили виставку робіт одинадцятьох художників

918 0

Ми у соцмережах:

У Рівному відкрили виставку робіт одинадцятьох художників

У Рівному відкрили виставку місцевих митців "Дотик акварелі", на якій представили твори одинадцятьох авторів. Другий рік поспіль її організовує громадська організація "Колоарт". У 2021-му році організатори розширили кількість авторів та географію художників.

не

Виставку відкрили у відділі мистецтв обласної бібліотеки. Голова громадської організації "Колоарт" журналістам Суспільного розповів, що у 2021-му році організатори вирішили розширити коло авторів, представивши роботи не лише рівнян, а й майстрів акварелі, пов'язаних з Рівненщиною, зокрема, Олександра Бобришева та Анатолія Казмірука.

У Рівному відкрили мистецьку виставку ГО "Колоарт"

робота Олександра Бобришева

"Усі автори дуже різні, картини різні і це прекрасно. Останнім часом акварель стає дуже популярною, відбувається дуже багато мистецьких заходів, саме акварельних, міжнародних, українських, і ми беремо у цих фестивалях участь. Мета виставки – демонструвати рівненському глядачу, бо багато рівнян не знають, що у нас є справді хороші автори, вони є професіоналами, визнані у всьому світі", – розповів голова ГО "Колоарт" Павло Бенедюк.

У Рівному відкрили мистецьку виставку Суспільне Рівне

Він додав, що у період карантину чимало презентацій проводять онлайн, але сприйняття картин на комп'ютері суттєво програє знайомству з ними наживо.

У Рівному відкрили мистецьку виставку Суспільне Рівне

"Кременець зимовий", художник Ігор Філик

"Тут роботи 2020-го і навіть вже 2021 років. Це роботи переважно пленерного характеру, я люблю працювати з натури, це в основному архітектура, наша спадщина, люблю історичні місця. Я сам крем'янчанин, то тут представлені дві роботи з Крем'янця мого рідного. Є ще околиці Рівного, які я так само пишу", – зазначає художник Ігор Філик

У Рівному відкрили мистецьку виставку Суспільне Рівне

На виставці представили твори одинадцятьох авторів: Тетяни Белащук, Павла Бенедюка, Олександра Бобришева, Оксани Галайчук, Миколи Горєлова, Анатолія Казмірука, Степана Карпюка, Вадима Пономаренка, Наталії Серветник, Ігоря Філика, Оксани Черначук (Меньшикової). Діятиме вона до 21 лютого.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також