У Рівному відкрито новий фірмовий магазин «Столичної Ювелірної Фабрики»!

2284 0

Ми у соцмережах:

У Рівному відкрито новий фірмовий магазин «Столичної Ювелірної Фабрики»!

Запрошуємо усіх жителів міста Рівне до нашого нового магазину ювелірних прикрас та подарунків! Величезний асортимент ювелірних виробів від найбільшого українського виробника тепер доступний в сучасному ТРЦ «Злата Плаза» у самому центрі міста.

Провідний вітчизняний бренд, чиї вироби тепер можна знайти у кожному куточку країни, був заснований понад 20 років тому. Починаючи з 1997 року, компанія невпинно розвивала виробництво, крокуючи в ногу з часом, а високоякісні коштовності у наймодніших дизайнах швидко поширювались на всій території України. «Столична Ювелірна Фабрика» швидко завоювала довіру покупців ідеальною якістю товарів та високим рівнем сервісу, і нині вона представлена масштабною мережею магазинів різного формату: шоу-руми, бутики, фірмові магазини та дисконт-центри – кількість філіалів у різних містах уже злічується сотнями.

«Столична Ювелірна Фабрика» відома усім шанувальникам коштовностей багатим вибором ексклюзивних виробів із золота та срібла високої якості, виготовлених з використанням найсучасніших технологій. Проте великою перевагою нашої компанії вважається саме новий у ювелірній сфері підхід: ми не обмежуємось лише продажом ювелірних прикрас, а пропонуємо цілий перелік різноманітних послуг:

·         Прямий обмін старих коштовностей на нові;

·         Професійна чистка;

·         Безкоштовний ремонт;

·         Довічна гарантія;

·         Гравіювання:

·         Виготовлення під замовлення;

·         Безвідсоткова розстрочка.

 

«Столична Ювелірна Фабрика» піклується про кожного клієнта і слідкує за якістю та відповідністю головним світовим стандартам на кожному етапі виробництва. До того ж, ми пишаємося тим, що пропонуємо якісні товари за дійсно доступними цінами, адже на вітрини фірмових магазинів ювелірні вироби прямують одразу з виробництва без будь-яких посередників.

Окрім усього іншого, у новому магазині «Столичної Ювелірної Фабрики» ви зможете придбати:

·         Ексклюзивні золоті та срібні прикраси;

·         Моделі з лімітованих колекцій;

·         Обручки;

·         Заручальні каблучки та романтичні подарунки;

·         Каблучки, ланцюжки, браслети як для жінок, так і для чоловіків;

·         Кулони та підвіси;

·         Релігійні прикраси;

·         Коштовні прикраси для маленьких дітей;

·         Сережки з коштовним камінням;

·         Чоловічі прикраси.

 

На усі товари надається безстрокова гарантія. За наявності бирки та товарного чека ви зможете скористатись послугою професійної чистки або гарантійного ремонту у будь-який момент після покупки прикраси. Купуючи товари у наших фірмових магазинах, ви ще й отримуєте вірного друга на все життя в особі провідного українського бренду.

Тепер купити якісні та стильні прикраси і подарунки для близьких, а також скористатися додатковими послугами «Столичної Ювелірної Компанії», можна за адресою: місто Рівне, вул. Короленка, 1, ТРЦ «Злата Плаза».


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також