У Рівному відомий шеф-кухар навчав дітей готувати здорову їжу

704 0

Ми у соцмережах:

У Рівному відомий шеф-кухар навчав дітей готувати здорову їжу

У Рівному на базі вищого професійного училища ресторанного сервісу та торгівлі шеф-кухар Євген Клопотенко провів кулінарний майстерклас. Його учасниками стали майже два десятки дітей. За рецептами Клопотенка вони навчались готувати здорову їжу.

На початку шеф-кухар анонсував, що має вийти на кухні:

-  Будемо готувати Цезар, а також боул. Це така здорова тарілка, ми будемо готувати гречку разом з сиром, яйцем, петрушкою. Звучить дивно, але це смачний, дуже здоровий підхід до харчування. Також буде щось схоже на смузі, приготуємо із ягід лимонад, але без цукру. Він буде солодкий.

Майстеркласи з приготування корисних страв мають на меті морально підтримати юних рівнян під час війни, повідомляє Суспільне. За словами Євгена Клопотенка, спільне приготування та споживання їжі є хорошим способом психологічного розвантаження.

- Дуже позитивні тут люди, всі такі щирі, всі такі дружні. Здається, бачимо один одного перший раз, а вже ніби друзі всі, — поділились враженнями учасниці майстеркласу Юлія і Марія Хильчук.

Дитячі майстеркласи з приготування здорової їжі у Рівному відбуватимуться два рази на тиждень до кінця жовтня. Щоб дізнатися про час і місце їх проведення, організатори радять батькам заповнити спеціальну форму у Facebook Євгена Клопотенка. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також