У Рівному відремонтують одну з найпроблемніших доріг

2640 0

Ми у соцмережах:

У Рівному відремонтують одну з найпроблемніших доріг

Для цього планують частково залучити на умовах співфінансування кошти приватного рівненського бізнесу.. Мова йде про вулицю Володимира Стельмаха. Тут через інтенсивний рух транспорту утворились вибоїни. Про це розповів Секретар Рівненської міської ради Віктор Шакирзян.

Каже ініціював зустріч з представниками бізнесу, чиї підприємства знаходяться, безпосередньо, у цьому ж районі аби залучити додаткові кошти для ремонту даної дороги. При зустрічі обговорили можливості подальшої співпраці.


Очевидно, що дорога на вулиці Володимира Стельмаха вже давно потребує ремонту. Тут постійно досить інтенсивний рух транспорту тому покриття потребує ремонту. Тротуари теж не в найкращому стані. Тому разом з представниками Рівненського бізнесу, сьогодні обговорили можливість спільного вирішення цієї проблеми, тобто частину коштів на ремонт вулиці виділить муніципальна влада, частину коштів співфінансує соціально відповідальний Рівненський бізнес. За таким же принципом минулого року нам вдалося відремонтувати вулицю Будівельників і ось, новий спільний проєкт. Я дякую підприємцям, які в цей складний для всіх нас час не байдужі до долі нашого міста і пропонують свою підтримку громаді. Впевнений, разом ми зможемо зробити наше місто кращим і комфортнішим”, - зазначив Віктор Шакирзян.

До слова, Секретар Рівнеради спільно з представниками влади та бізнесу планує втілювати таку практику в життя і в подальшому. Адже такі проєкти значно зменшують навантаження на міський бюджет, тим паче в часи війни.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також