У Рівному відремонтують три протирадіаційні укриття

718 0

Ми у соцмережах:

фото ілюстративне

У Рівному проведуть ремонт трьох протирадіаційних укриттів на вулицях Стельмаха, Соборній та Кавказькій. На це планують витратити 15, 65 мільйона гривень.

Наразі триває тендерна процедура пошуку підрядників, повідомляє «За чесний тендер».

Зараз триває перевірка документів учасників, але якщо пропозиції приймуть, то на Стельмаха,2\1 ремонт будуть проводити працівики ТзОВ «Кортакоз». Фірма зі Здолбунова, формально належить Олександру Дашкелю.

Про цю фірму стало більше відомо після того, як вона отримала підряд по реконструкції стадіону «Авангард», який вже почала ремонтувати ПВКФ "Фіалка". Останню фірму внесли до «чорного списку» АМКУ, саме тому вона не могла взяти участь у додатковому тендері на стадіон.

Зараз «Кортакоз» орендує всю будтехніку, обладнання та механізми у ПВКФ «Фіалка» і саме з цією матерально-технічною базою ходить на закупівлі.

ТзОВ «АБ Янкор» подало пропозицію на ремонт укриття на Соборній, 404б. Директор цієї фірми - Юрій Корнійчук, власницею є його донька Яна Лавренчук.

А от ремонт на Кавказькій, 15 хоче робити ПП «ВАРТСПЕЦБУД», що належить Юрію Вартосюку, відомому рівнянам, як радник ексмера Олександа Третяка.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також