Відзначили поліцейських Рівненщини, які зупинили поїзд, щоб затримати підозрюваного

983 0

Ми у соцмережах:

Відзначили поліцейських Рівненщини,  які зупинили поїзд, щоб затримати підозрюваного

Про це 19 жовтня повідомило агентство Преса Рівне. Очільник поліції області Олексій Камишанський відзначив професійні дії співробітників у затриманні підозрюваного в ножовому пораненні львів’янина.

Нагадаємо, вночі 15 жовтня поліцейські Рівненщини отримали інформацію про те, що у Львові чоловік наніс ножове поранення знайомому та втік. Було відомо, що він може перебувати у поїзді сполученням  «Львів-Київ».

Після отримання орієнтування, правоохоронці прийняли рішення про невідкладну позапланову зупинку потяга на кілька хвилин у Здолбунові. Тоді вони розпочали пошуки зловмисника, якого виявили в одному із вагонів пасажирського поїзда.

А близько другої години ночі 36-річного іноземця у кайданках на вокзалі міста Новоград-Волинський Житомирської області передали львівським оперативникам.

 Відтак, за сумлінне ставлення до виконання посадових обов’язків, професіоналізм, оперативність і наполегливість, проявлені під час затримання особи, підозрюваної у скоєнні особливо тяжкого злочину, Олегу Підвисоцькому, Роману Сабанюку, Андрію Лукащуку та Богдану Ковальчуку оголосили подяки.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також