У Рівному викрили тих, хто незаконно виготовляв та збував пестициди

1405 0

Ми у соцмережах:

У Рівному викрили тих, хто незаконно виготовляв та збував пестициди

14 санкціонованих обшуків провели правоохоронці у Рівному. За їх результатами викрито та припинено діяльність з виготовлення, фасування та продажу фальсифікованої продукції пестицидів.

Правоохоронці вилучили фальсифіковану продукцію, підроблені сертифікати якості на продукцію, хімічні речовини невідомого походження, приладдя для фасування та електронні носії інформації, банківські карти, які використовувалися у злочинній діяльності. Доказову базу поповнили також вилучені документи, чорнові записи, грошові кошти, ймовірно одержані внаслідок протиправної діяльності, повідомляє пресслужба прокуратури області. Сума збитків встановлюється. На даний час проводяться необхідні слідчі дії за фактом незаконного використання знака для товарів і послуг, фірмового найменування, кваліфікованого зазначення походження товару, вчинені організованою групою та завдали матеріальної шкоди в особливо великому розмірі.

Обшуки проводили слідчі поліції та за оперативного супроводу Управління стратегічних розслідувань в Рівненській області,

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також