У Рівному вилучили алкоголю та цигарок на понад пів мільйона гривень

1639 0

Ми у соцмережах:

У Рівному вилучили алкоголю та цигарок на понад пів мільйона гривень

Протиправний бізнес організував 32-річний рівнянин.

Не будучи зареєстрованим як суб’єкт господарської діяльності та не маючи відповідних ліцензій, рівнянин налагодив схему незаконного виготовлення, зберігання та збуту алкогольних напоїв, у тому числі обклеєних підробленими марками акцизного податку, та незаконно виготовленого спирту етилового ратифікованого. Склад чоловік облаштував у гаражах одного з рівненських кооперативів.

Під час обшуків в авто та у гаражах,  якими користувався зловмисник, виявлено та вилучено майже 5 тисяч пляшок сурогатного алкоголю, в різній тарі та з різними назвами. Частина з них – у вигляді сировини у бочках, інша частина – вже розлита у пляшки, запакована у ящики і підготовлена до продажу. Загалом це було б майже 250 ящиків алкоголю.

Вилучено також понад 3 тисячі пачок цигарок. Орієнтовна вартість вилученого перевищує 500 тис. грн. При цьому жодних документів на продукцію чоловік не надав.

Рівненська обласна прокуратура повідомляє, що вирішується питання про накладення арешту на це майно та призначення необхідних експертиз. Досудове розслідування за фактом незаконного придбання, зберігання і транспортування з метою збуту, а також безпосередньо збуту незаконно виготовлених алкогольних напоїв,  проводять слідчі ГУНП в Рівненській області. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також