У Рівному військові зв’язківці отримали подарунки

844 0

Ми у соцмережах:

У Рівному військові зв’язківці отримали подарунки

В окремому полку зв’язку оперативного командування «Захід» відбулись урочистості з нагоди святкування Дня військ зв’язку Збройних Сил України та повернення військовослужбовців після тривалого виконання завдань у районі проведення операції Об’єднаних сил із забезпечення зв’язку.

В урочистостях з нагоди свята взяли участь військовослужбовці - від солдата-строковика до поважних віком сержантів, старшин, офіцерів з чималим досвідом участі в бойових діях на сході України та виконання завдань у складі миротворчих місій. Присутні вшанували хвилиною мовчання героїв АТО (ООС), що склали голови заради незалежності країни та її мирного майбутнього.
— Мені надзвичайно приємно напередодні тридцятої річниці незалежності нашої держави бути у стінах військової частини, військовослужбовці якої три десятки років тому першими у Збройних Силах склали Військову присягу на вірність українському народові. Цей бойовий дух, відчуття патріотизму та незламної громадянської позиції й досі живе у ваших мужніх серцях, — зазначив присутній на заході голова Рівненської обласної державної адміністрації Віталій Коваль. - З багатьма з вас ми бачилися весною під час мого візиту до району проведення операції Об’єднаних сил. Тоді я на власні очі побачив і відчув, в яких нелегких умовах вам доводиться виконувати свій почесний обов’язок захисту Вітчизни. Вітаю вас з професійним святом та із задоволенням вручаю від Рівненської обласної адміністрації відзнаки, цінні подарунки та передаю в користування кілька одиниць так необхідної для повсякденних завдань зв’язківців комп’ютерної техніки, яка ще на одну сходинку підвищить боєздатність цієї унікальної частини.
 
З нагоди свята підлеглих привітав командир окремого полку зв’язку підполковник Олександр Антонюк. Він подякував їм за сумлінну службу та запевнив, що йому надзвичайно приємно керувати таким військовим колективом.
— На сьогодні нам є чим пишатися, адже, по-перше, всі ви з гідністю виконали свій військовий обов’язок й повернулися з району проведення операції Об’єднаних сил живі та здорові, а по-друге — ми серед перших і в навчанні. Прикладом цього є те, що наші зв’язківці за підсумками конкурсу в Сухопутних військах, стали першими в номінаціях: «Найкращий фахівець телекомунікацій», «Найкращий фахівець радіорелейного зв’язку», а в конкурсі на «Найкращий екіпаж комплексної апаратної зв’язку» обійшли опонентів не тільки на рівні виду, а й у Збройних Сил України в цілому.
 
З нагоди Дня військ зв’язку командир військової частини підполковник Олександр Антонюк разом з начальником військ зв’язку – начальником управління зв’язку та інформаційних систем оперативного командування «Захід» полковником Сергієм Патаповим вручили військовослужбовцям відзнаки й нагороди від Міністерства оборони України, Збройних Сил України, ОК «Захід», а також командувача Об’єднаних сил та командира оперативно-тактичного угруповання.
Кореспондент АрміяInform

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також