У Рівному водій хотів з`їсти пакетик з порошком при затриманні – патрульні

1076 0

Ми у соцмережах:

У Рівному водій хотів з`їсти пакетик з порошком при затриманні – патрульні

У Рівному водій спробував з'їсти пакет з порошкоподібною речовиною при патрульних. Про це Суспільному розповіли на місці події самі поліцейські. Це сталось після того, як копи зупинили авто на вулиці Степана Бандери. Водій, за їхніми даними, був у стані сп'яніння. Пізніше на місце інциденту приїхала швидка.

Автомобіль "Skoda Octavia" поліцейські зупинили 22 жовтня близько обіду. Під час спілкування вони вивили у водія ознаки наркотичного сп'яніння.

"Під час поверхневої перевірки особа, щоб уникнути адміністративної чи кримінальної відповідальності, взяла пакетик з порошкоподібною речовиною, зовні схожою на наркотичну і поклала собі в рот та намагалась його проковтнути", – розповів Суспільному поліцейський взводу №2 роти №1 УПП в області Віталій Філіпюк.

Водію патрульні повідомили, що його затримують й викликали на місце інциденту медиків, аби ті надали чоловіку кваліфіковано допомогу, – уточнив поліцейський.

Отримати коментар керманича автомобіля журналістам не вдалося – він був у "швидкій".

- На водія складуть адміністративні матеріали за статтею 130 Кодексу України про адмінпорушення, – повідомив патрульний Віталій Філіпюк.
За даними поліцейських, водія вже притягували до відповідальності за керування транспортом у стані сп'яніння.

Згодом у патрульній поліції повідомили, що чоловік не мав права перебувати за кермом, бо позбавлений права керувати автомобілем. Від госпіталізації він відмовився, тож його доставили у міськвідділ поліції.

На чоловіка склали адміністративні матеріали за частиною 3 статті 130 Кодексу про адмінпорушення. Проходити освідування у медзакладі він відмовився. 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також