У Рівному вшанували молодшого лейтенанта, який загинув на війні

326 0

Ми у соцмережах:

Фото - з телеграм-каналу Віктора Шакирзяна

Щоб про його подвиги пам’ятали наступні покоління рівнян.

- Сьогодні на фасаді Рівненської гімназії №17 відкрили меморіальну дошку на честь загиблого Героя – Романа Корнійчука, - повідомив в.о. міського голови Віктор Шакирзян.

Роман Корнійчук народився у Рівному. Закінчив 17 школу, потім опанував фах муляра-штукатура в училищі, кілька років пропрацював майстром. А згодом вступив на заочне відділення у Луцький національний технічний університет, аби навчатися улюбленій справі.
- Війна для Романа почалася волонтерством, а коли у березні 2022 року отримав повістку, пішов, навіть не роздумуючи. Про Романа можуть сказати безліч добрих слів рідні та близькі, друзі та знайомі, ті, з ким він перетинався в житті, хоча б один раз… Адже щирий, відповідальний, добрий, чесний та жертовний наш Герой завжди міг розрадити, підтримати, навчити, - кажуть у міській раді.
На жаль, 22 вересня 2023 року 35-річний молодший лейтенант Роман Корнійчук загинув на Донецькому напрямку. Вірний Богу та військовій присязі, він до останнього боронив свою країну та рятував побратимів, яких вважав своїми братами по духу.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також