У Рівному вшанують пам`ять добровольця з Австралії, який загинув на війні в Україні

779 0

Ми у соцмережах:

У Рівному вшанують пам`ять добровольця з Австралії, який загинув на війні в Україні

У Рівному вшанують пам'ять добровольця із Австралії Сейджа О'Доннелла, який загинув на війні в Україні. 26 червня йому виповнилося б 26 років. Про це повідомили у Facebook ДФТГ Рівне.

У день народження австралійського військового Сейджа О'Доннелла 26 червня у Рівному відбудеться вшанування його пам'яті:

09:00 — покладання квітів до портрета та хвилина мовчання на майдані Незалежності;
10:00 — захід із вшанування пам’яті Сейджа О'Доннелла у Рівненському обласному краєзнавчому музеї за участі побратимів, друзів та знайомих, а також матері загиблого військового Роксен.

- Австралієць у квітні 2022 року опинився у Рівному та став інструктором в одному з підрозділів ДФРМТГ № 1. З часу свого прибуття він готував особовий склад протистояти ворогу та проводив низку навчань, які потім допомогли зберегти життя військовим і добровольцям в зоні бойових дій, йдеться у дописі.


Австралієць Сейдж О'Доннелл загинув під час бойових дій, захищаючи Україну від російських військових. Інформацію про його загибель підтвердило Міністерство закордонних справ і торгівлі Австралії, поінформувала австралійська служба новин ABC News.

Матір Сейджа О'Доннелла Роксен сказала Суспільному, що він "загинув у бою, захищаючи свободу українського народу":

- Сейдж загинув у бою, захищаючи свободу українського народу. Він завжди вірив у захист країни, людей і права на свободу. Сейдж пристрасно відстоював свої цінності й служив у своїй країні, а потім — в Україні.

За словами Роксен, її син вирушив в Україну через співчуття українському народу та несправедливість, яка відбувається:

- Він закохався в Україну та її культуру і був вражений добротою та гостинністю в своїй новій громаді. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також