Рівненські шеф-кухарі, волонтери та працівники фахового коледжу економіки та бізнесу готують для військових майже з початку війни. З 28 лютого «Волонтерська кухня» приготувала понад 28 тисяч обідів. А ще навчають кухарів батальйонів.
«Волонтерська кухня» в Рівному швидко стала популярною. Адже тут не лише смачно готують. Кухню вже відвідали чимало іноземних волонтерів та зірок кулінарії, повідомляє Рівненська ОВА.
Організували таку допомогу шеф-кухарі Руслан Плясуля та Назарій Антончук. Назарій, наприклад, у перші дні війни повернувся з Катару, де працював у відомому ресторані. Не міг сидіти там, коли в Україні біда.
- Жінки і чоловіки, які працюють у волонтерському центрі, просто горять перемогою. «Волонтерська кухня» - це суцільна взаємопідтримка та синергія. Відчув це особисто, адже допоміг готувати сьогоднішній обід. Дякую кожному з них за допомогу та підтримку військових, - зазначив начальник Рівненської ОВА Віталій Коваль.