У Рівному започаткували естафету з підтримки місцевого виробника (ФОТО)

1249 0

Ми у соцмережах:

У Рівному започаткували естафету з підтримки місцевого виробника (ФОТО)

У День підприємця успішні рівненські бізнесмени започаткували флешмоб з підтримки місцевих виробників. Його підхопили й інші рівняни. Вони вирішили долучитися до ініціативи і викладають у мережах фото з місцевою продукцією, яку зазвичай купують. Адже розвиток місцевого виробництва особливо важливий для нашого обласного центру. Бо у період кризи саме бізнес є тим рушієм, який підтримує економіку, а від наповнення міського бюджету залежатиме подальший розвиток Рівного.

 Директорка туристичної фірми «Олександра» Олександра Коваленко підкреслює, що підприємці є рушійною силою будь-якого населеного пункту:

  - Я точно знаю, як нелегко будувати свою справу, а ще важче бути успішним. Зустрілась та обговорила проблеми з тими підприємцями, які, незважаючи на всі труднощі ведення бізнесу, зуміли і змогли досягти успіхів. Їх досвід варто переймати.

 Власник ТМ «ІнтерБетон» Юрій Чаборай акцентує увагу на місцевому виробнику натуральної молочної та плодово-ягідної продукції:

 - Підтримувати місцевий бізнес дуже важливо, а особливо зараз. Адже ні для кого не секрет, що карантин вніс свої корективи й у діяльність бізнесу. Торгова марка «Щедрик» — смачно, натурально та корисно! На ринку вже понад 20 років.

Рівненський бізнесмен Олексій Яницький наголошує, що в нашій області виготовляють найсмачніші солодощі:

 - Наші місцеві виробники гідні того, щоб про них говорили в Україні та світі. Завжди, коли партнери чи друзі приїжджають в гості, то купую для них подарунок - наші Гощанські чи Дубенські цукерки. Це ж не тільки смачно, а й дуже красиво. Нещодавно поповнив колекцію смаколиків, частинку з них залишу в спортивному просторі «Праджат».

 

 Директор ТзОВ «ТД «Культтовари» Юрій Козачек ділиться, що купує речі для себе і своєї родини у фірмовому магазині «Льонокомбінату»:

 

 

 - Приємно вражений якістю та доступністю цін. Завжди задоволений сервісом обслуговування. Пам‘ятаю, як у 2015 році в одному зі столичних торгових центрів відкрив друзям цю торгову марку. Після здійснення ними покупок почув багато схвальних відгуків та здивування. Було приємно усвідомлювати, що це наш рівненський виробник! Тому купую, підтримую та всім раджу

 

 

Співзасновник компанії «PST Україна» Євгеній Савчук розповів, що взяв за правило купувати продукцію рівненських виробників:

- У мене є правило, якого намагаюсь дотримуватись: максимально все купувати «у своїх» та цим підтримувати їх бізнес : хліб – це ТМ "Скиба" або ТМ "Румянець", вермішель та "святкові" напої – Рівненська дистрибуційна компанія, молочні продукти – ТМ "Щедрик", м'ясні смаколики та ковбаску – ТМ "Гощанські ковбаси", інші продукти та щоденні побутові речі – у Ігоря Бялика, з яким поторишували ще в дитсадку, оргтехніку та телефони – КТС, вікна для дому та офісу – від ТМ "Епсилон", бетон в фундаменті мого будинку – "інтербетонівський", запчастини та обслуговування авто – компанія "Автоплюс", найсмачніші круасани – "Ньютон", кава - це "Джеміні". І цей список можна продовжувати і продовжувати…


Дякую всім, що даєте мені таку можливість! Завжди підтримаю Вас всіх своїми, чесно заробленими, коштами!

Підтримати естафету можна фотографіями з продуктами місцевого виробника та хештегом #СвійДоСвогоПоСвоє.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також