У Рівному запрацювала реконструйована підстанція

1223 0

Ми у соцмережах:

У Рівному запрацювала реконструйована підстанція

Реконструкція розподільчої підстанції на вулиці Князя Володимира тривала з травня 2019 року.

Завдяки роботам рівняни, що мешкають та працюють у мікрорайонах Північний та Грабник, у центральній частині обласного центру - на вулицях Петлюри, Кавказькій, Соборній, проспекті Миру, будуть забезпечені надійним електропостачанням - новітні засоби диспетчерського та технологічного управління дозволять швидше реагувати та відновлювати електропостачання у випадку аварійних ситуацій, попереджати їх виникнення.

Менеджерка із зв'язків з громадськістю ПрАТ "Рівнеобленерго" Алла Ліхачова повідомила РВ, що на підстанції здійснено заміну існуючого силового трансформатора та встановлено резервний потужністю 400 кВА, що також покликаний зменшити кількість перерв у електропостачанні. Крім того, на РП-4 здійснено заміну усіх комірок 10 та 0,4 кВ в комплекті з вакуумними вимикачами виробництва Рівненського заводу високовольтної апаратури та новим релейним захистом. Реконструкція передбачена інвестпрограмою ПрАТ «Рівнеобленерго», що затверджена НКРЕКП на 2019 рік. Вартість робіт становить близько 6 млн. грн. 

А загалом у місті Рівне на реконструкцію та технічне переоснащення мереж та електрообладнання ПрАТ «Рівнеобленерго» до кінця року буде використано майже 23 млн.грн.

 


 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також