У Рівному запрацював «Дія. Центр»

470 0

Ми у соцмережах:

У Рівному запрацював «Дія. Центр»

Відтепер статус «Дія. Центр» має Рівненський міський ЦНАП. Він став вже четвертим в області. Раніше такі центри були відкриті в Гощі, Бокіймі та Корці.

Сьогодні відбулося офіційне відкриття.

- В області продовжують модернізувати ЦНАПи, аби стати частиною мережі Дія. Центрів. Такий статус надається лише тим, хто відповідає 12-м критеріям якості. Створення у громадах Дія Центру – це показник правильного вектора на шлях розвитку та цифровізації регіону, - зауважила заступниця голови Рівненської обласної державної адміністрації з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Іванна Смачило.

Для того, аби стати таким Центром, необхідно підтвердити кожен із цих сервісів: зручний, швидкий, сучасний, безбар’єрний, простий, людяний, надійний, досконалий, доступний, прозорий, привітний та дієвий.

 Іванна Смачило додала, що в Рівненському ЦНАПі впродовж останнього місяця було відновлено роботу відділу послуг сервісного центру МВС, а також у міському пологовому будинку впроваджено сервіс «Мобільний адміністратор ЦНАП».

- Послуги ЦНАПу мають бути швидкими, простими та зручними. А найголовніше – це найширший спектр найпотрібніших адмінпослуг. Нині вже працюємо над єдиною локацією є-Ветеран, куди захисник або захисниця може звернутися винятково за тими послугами, які стосуються саме їх, - підсумувала заступниця голови Рівненської ОДА.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також