У Рівному запровадять нову соціальну ініціативу для діток з вадами розвитку

486 0

Ми у соцмережах:

У Рівному запровадять нову соціальну ініціативу  для діток з вадами розвитку

Діти з хворобами опорно-рухового апарату, ураженням центральної нервової системи, генетичними синдромами та аутизмом незабаром безкоштовно зможуть відвідувати один з приватних реабілітаційних центрів.

Як розповів секретар міськради Рівного Віктор Шакирзян відповідний меморандум про співпрацю буде підготовлений і підписаний за кілька днів.

Зокрема, йдеться про реабілітаційний центр “Простір здорової дитини”, який уже тривалий час успішно працює в Рівному. За словами Віктора Шакирзяна ініціатива належить керівнику цього центру Марії Лапюк.

З командою реабілітаційного центру “Простір здорової дитини” ми товаришуємо вже кілька років поспіль. Спільно з волонтерами громадської організації “Рівне Разом” допомагаємо цьому закладу та його пацієнтам різноманітними гуманітарними вантажами, до яких входить найнеобхідніше. Розуміємо, що наразі через війну багато сімей знаходиться в скрутних життєвих обставинах і не можуть собі дозволити оплатити надання медичних послуг по реабілітації їхніх дітей. Тож, ця ініціатива колективу центру дуже слушна і потрібна. Спільно з директором Марією Лапюк дійшли згоди про підписання меморандуму щодо співпраці між її реабілітаційним центром та Рівненською міською радою. Для нас в пріоритеті - забезпечити усім дітям надання необхідної допомоги. Сподіваюсь, в майбутньому до цієї соціальної ініціативи долучаться й інші приватні медичні та реабілітаційні заклади”, - зазначив Віктор Шакирзян.

Директорка реабілітаційного центру “Простір здорової дитини” Марія Лапюк розповідає, за минулий рік реабілітацію в закладі пройшло більше сотні дітей.

Тож, уже незабаром послугами цього центру зможе скористатися більше дітей.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також