У Рівному застрелили Масіка

10972 0

Ми у соцмережах:

Вараницький і Масік

У директора центру по нарахуванню та здійсненню соціальних виплат департаменту соціального захисту населення Рівненської ОДА Миколи Вараницького вбили пострілом з рушниці кота.

Поранений кіт ще зміг повернутися додому. У Берестечку Масіку надали першу ветдопомогу, але він не вижив.

- На жаль, помер наш Масік! Мені цікаво, чи відгукнеться той дебіл, озброєний рушницею і, хоча б вибачиться за скоєне, - повідомив Микола Вараницький на своїй сторінці у Фейсбуці. 

Ймовірно, це зробив хтось з мисливців.

- Одного я знаю, бо він ходив без рушниці метрів десять- двадцять від помешкання. Інші були за 30- 100 метрів. Я почекаю висновків поліції. А всього я бачив на городах десь 4- 5 чоловік, - розповів своїм читачам чиновник. -  Прошу поради, що потрібно робити з цими горе - мисливцями, які полюють в 20- метрах від людських помешкань? Забирати дозвола з рушницями чи дати потужнішу зброю і відправити на передову?

І читачі жваво коментують загибель кота та дають поради Миколі Вараницькому.

Михайло Пакуш
Яка користь з дебіла на передовій? Написати заяву в поліцію нехай розбираються.

Тетяна Хміль
Це вже розбереться поліція, де був застрелений кіт. Хочу сказати, що село Солонів знаходиться в такому куточку, що мало хто його знає, а ті, що знають творять все, що їм заманеться. Стріляти в котів? Це, що - розвага така. За що ж того кота треба було підстрелити, що ж він такого поганого зробив?

Igor Kiritshuk
Той ушльопок що це зробив ще отримає "отвєтку" від Бога...

Iryna Miller
Немає слів. Самі сльози

Larisa Matsuk
Співчуваю. Того хто це зробив чекає небесна кара


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також