Засудили луганського митника, який працює на окупантів

588 0

Ми у соцмережах:

Засудили луганського митника, який працює на окупантів

Управління СБУ в Рівненській області зібрало беззаперечні докази вини колишнього старшого державного інспекторі митного поста «Танюшівка» Державної митної служби Луганської митниці, який на початку повномасштабного вторгнення, добровільно перейшов на бік агресора..

Він пройшов «професійну» підготовку та у червні минулого року обійняв посаду у незаконному правоохоронному органі – так званому «Державному митному комітеті ЛНР». Нині колишній український митник працює в інтересах окупантів та продовжує «будувати кар’єру» на митниці, повідомляє прокуратура Рівненської області.

Зрадник здійснював  митне оформлення, пропуск товарів і транспортних засобів, які перевозили як з Росії на тимчасово окуповану територію Луганської області, так і в зворотному напрямку.

Досудове розслідування за спеціальною процедурою здійснювало Управління СБ України в Рівненській області.

Вироком Рівненського міського суду митника визнано винною у вчиненні злочину, передбаченого ч. 7 ст. 111-1 Кримінального Кодексу  України,тобто у колабораційній діяльнрсті, та призначено покарання - 15 років ув’язнення, з позбавленням права обіймати посади у правоохоронних органах України та в органах державної влади, органах місцевого самоврядування, строком 15 років та з конфіскацією усього належного йому на праві приватної власності майна, повідомляє управління СБ України в Рівненській області та попереджає, що кожен, хто перейшов на бік ворога, неодмінно буде покараний за законом.

Заходи із викриття здійснювали співробітники Управління СБ України в Рівненській області за процесуального керівництва Рівненська обласна прокуратура. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також