У Рівному затримали іноземця-розбійника

1875 0

Ми у соцмережах:

У Рівному затримали іноземця-розбійника

Оперативники Рівненського відділу поліції затримали 28-річного громадянина Грузії за вчинений розбійний напад на рівнянина. Тепер він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що двоє молодих чоловіків познайомилися в одному із розважальних закладів та вночі поїхали разом на квартиру до 28-річного рівняна. Запросили туди ще й двох рівнянок. Під час розпивання спиртних напоїв між господарем та новоспеченим товаришем виникла сварка та штовханина, через це дівчата залишили квартиру. Після цього гість завдав кілька ударів в обличчя, у результаті чого власник квартири знеапритомнів. Коли прийшов до тями, то виявив відсутність на шиї золотого ланцюжка, мобільного телефону, ноутбука та особистих документів.

Працівники карного розшуку встановили особу зловмисника та виявили його у орендованій квартирі в Рівному.

- Затриманому 28-річному громадянину Грузії повідомили про підозру у вчиненні розбою, — повідомив т.в.о. начальника слідчого відділу Рівненського відділу поліції Михайло Редька. — Слідчі підготували клопотання до суду про обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою. За скоєне громадянину Грузії загрожує позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Як з’ясувалося, іноземець вже потрапляв у поле зору правоохоронців: у лютому цьогоріч скоїв розбійний напад на громадянина Італії. Чоловіка одразу було затримано та поміщено до ізолятора тимчасового, а у червні апеляційний суд змінив запобіжний захід на домашній арешт із дозволом виходити з дому тричі на добу по дві години. У серпні слідчі Рівненського районного відділення поліції кримінальне провадження з обвинувальним актом скерували до суду, де воно зараз і перебуває на розгляді, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області

 

 

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також