У Рівному затримали кількох злодіїв

1178 0

Ми у соцмережах:

У Рівному затримали кількох злодіїв

Працівники карного розшуку Рівненського відділу поліції затримали чоловіка, який скоїв крадіжку з авто, та впіймали свекруху з невісткою, які обікрали у тролейбусі пенсіонерку.

Перебуваючи під домашнім арештом за вчинення крадіжок, 45-річний рівнянин вчинив черговий злочин. Чоловік на вулиці Сагайдачного  пошкодивши замок задніх дверей автомобіля «Фіат», викрав з нього автомобільний інструмент. Його затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Вирішується питання про повідомлення зловмиснику про підозру у вчиненні повторної крадіжки за частиною.

Рівненські оперативники на вулиці Євгена Коновальця впіймали 18-ти та 41-річну жительок Дубна. У тролейбусі ромки викрали у 61-річної рівнянки мобільний телефон та гаманець із 150 гривнями. Під час поверхневого огляду поліцейські виявили у однієї з жінок крадені речі.

За фактом крадіжки слідчі розпочали досудове розслідування. Нині уродженки Львова та Луцька, молодша з яких є невісткою старшій, дають покази, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також