У Рівному затримали молодика, який вкрав бензопилу та магнітофон

1093 0

Ми у соцмережах:

У  Рівному  затримали молодика, який вкрав бензопилу та магнітофон

Сьогодні близько першої ночі поліцейським надійшло повідомлення про крадіжку на вулиці Івана Багряного у Рівному. Патрульні прибули на місце події й зустрілися із заявником, який розповів, що у підсобному приміщенні знаходиться невідомий підозрілий чоловік.

Під час спілкування інспектори встановили, що раніше судимий 25-річний рівнянин проник на територію будинку через паркан за допомогою драбини та вчинив крадіжку бензопили та магнітофону. Чоловіка затримали, застосувавши до нього спецзасіб кайданки, повідомляє Управління патрульної поліції Рівненщини. На місце події викликали слідчо-оперативну групу, яка встановлює усі обставини події.

Так, завдяки пильності громадянина та оперативності патрульних поліцейських, вдалося затримати, ймовірного крадія. За цим фактом розпочато досудове розслідування за частиною 3 статті 15 ККУ (Замах на вчинення злочину є незакінченим, якщо особа з причин, що не залежали від її волі, не вчинила усіх дій, які вважала необхідними для доведення злочину до кінця) та частиною 3 статті 185 ККУ (Крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому). 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також