У Рівному затримали шахрая

5490 0

Ми у соцмережах:

У Рівному затримали шахрая

41-річний уродженець сходу України, який нині проживає у Львові, перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Афериста затримали завдяки чіткій взаємодії працівників управління карного розшуку, оперативників Рівненського РУП та колег із райуправління поліції № 2 ГУНП у Львівській області.

12 жовтня, близько 11 години, 83-річній рівнянці зателефонувала невідома особа. Представилась лікарем та повідомила, що син заявниці потрапив у ДТП, перебуває у вкрай тяжкому стані, а на лікування потрібна значна сума коштів. Уже невдовзі на порозі квартири стояв чоловік, якому пенсіонерка віддала 50 000 гривень.

Зловмисника затримали за дві години оперативники на вулиці Гагаріна: там через термінал він уже встиг переказати 30 тисяч гривень. Решту — вилучили правоохоронці під час особистого невідкладного обшуку. 41-річного чоловіка затримали. Вирішується питання про повідомлення йому про підозру у шахрайстві та обрання запобіжного заходу.

Відомо, що зловмисник раніше судимий за розбій та умисне тяжке тілесне ушкодження, а також притягувався до кримінальної відповідальності за злочини, пов'язані із незаконним обігом наркотиків. Правоохоронці перевіряють його також на причетність до вчинення інших кримінальних правопорушень, повідомляє поліція Рівненської області.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також