У Рівному затримали шахрайку з Київщини, яка продавала пальне та ошукала клієнтів на 4 мільйони гривень

2133 0

Ми у соцмережах:

У Рівному затримали шахрайку з Київщини, яка продавала пальне та ошукала клієнтів на 4 мільйони гривень

З березня 28-річна жінка організувала шахрайську схему з продажу дизельного палива та бензину, а саме здійснювала закупівлю в постачальника у великих об’ємах. Згодом зловмисниця поступово перестала надавати товар замовникам, отримавши оплату за паливно-мастильні матеріали.

Під час активних бойових дій на Київщині та складної ситуації з паливом ця 28-річна жителька Вишгородщини організувала шахрайську «піраміду» реалізації дизеля та бензину.

- Клієнти спокушалися на занижену ціну товару, замовляли пальне тоннами, платили кошти, та зрештою лишались ні з чим, адже зловмисниця тільки "годувала" обіцянками як замовників, так і постачальників,- зазначив очільник поліції Київської області Андрій Нєбитов.

Таким чином місцева жительки села Новосілки Вишгородського району ошукала понд 80 людей на суму понад 4 млн. гривень.

Коли ж ошуканих покупців та "партнерів" стало забагато, аферистка втекла в Рівне. Саме там її і викрили працівники кримінальної поліції Київщини. Шахрайці вже оголосили про підозру.

За фактом шахрайства слідчі Вишгородського РУП спільно із колегами Броварського РУП за процесуальним керівництвом Броварської окружної прокуратури повідомили зловмисниці про підозри у 83-х епізодах [ч.1,2,3 ст.190 ККУ]. Жінці загрожує до 8 років позбавлення волі. Наразі вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу правопорушниці.

Поліція перевіряє зловмисницю на причетність до вчинення аналогічних злочинів, скоєних на території Київської області та інших областей України, повіомляє відділ комунікації поліції Київської області

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також