У Рівному затримали телефонного крадія

1303 0

Ми у соцмережах:

У Рівному затримали телефонного крадія

Вчора, 29 серпня, близько 13:20 у рівненській маршрутці із рюкзака 46-річної пасажирки невідомий витягнув мобільний телефон. Це побачив 15-річний рівнянин, який повідомив про це жінку. Як тільки транспорт зупинився, зловмисник швидко вийшов із нього. Потерпіла кинулася за ним, однак наздогнати не змогла.

Тим часом, хлопець повідомив до поліції та описав оперативникам крадія. А коли йому показали фото раніше судимих осіб, упізнав в одному із них розшукуваного. Уже через дві години у районі автовокзалу на вулиці Київській працівники карного розшуку Рівненського відділу поліції виявили 30-річного рівнянина з краденим телефоном, повідомляє відділ комунікації ГУ Нацполіції Рівненщини.

Начальник Рівненського відділу поліції Василь Зелінський розповів:

– Чоловіка затримали у порядку статті 208 Кримінального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Йому повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 2 статті 185 Кримінального кодексу України. Слідчі підготували клопотання до суду про обрання зловмиснику запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

Як з’ясувалося, 30-річний чоловік більше десяти разів притягався до кримінальної відповідальності за вчинення крадіжок, злочинів, пов’язаних із незаконним обігом наркотиків та зброї. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також