У Рівному затримали викрадача велосипедів

799 0

Ми у соцмережах:

У Рівному затримали викрадача велосипедів

Повідомлення про те, що із підвалу багатоповерхівки невідомі викрали два велосипеди, надійшло до поліції сьомого червня від 36-річної рівнянки.

Поліцейські під час огляду місця події встановили, що вночі невідомий, пошкодивши навісний замок, проник у підвал, звідки і поцупив два гірські велосипеди.

Поліцейські оперативно вийшли на слід зловмисника. 41-річного жителя Рівного, раніше неодноразово судимого за крадіжки та злочини у сфері незаконного обігу наркотиків, затримали неподалік його місця проживання. Він саме вийшов з будинку, аби поїхати збувати крадений двоколісний.

За фактом таємного викрадення чужого майна, вчиненого в умовах воєнного часу, слідчі Рівненського райуправління поліції розпочали досудове розслідування. Один велосипед поліцейські вилучили, інший — чоловік встиг збути.

Зловмиснику повідомили про підозру. Нині він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу. Слідчі дії тривають. Поліцейські перевіряють 41-річного підозрюваного на причетність до інших скоєних злочинів. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також