У Рівному затримали військовика, який вимагав 600 доларів США хабара

2240 0

Ми у соцмережах:

взяв хабар і його взяли

Ці гроші він хотів отримати за оформлення особової справи кандидата на військову службу.

За процесуального керівництва Рівненської спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Західного регіону 22 жовтня було затримано старшого інструктора одного з територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки Рівненщини на вимаганні та отримані неправомірної вигоди.

Пресслужба Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Західного регіону повідомила: за даними слідства, військовослужбовець отримав 600 доларів США за оформлення особової справи кандидата на військову службу та сприяння в погодженні документів для укладення контракту про проходження військової служби в одній із військових частин Рівненщини.

Слідчі та процесуальні дії тривають. Вирішуються питання щодо повідомлення йому про підозру, обрання запобіжного заходу та відсторонення від посади.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюють слідчі слідчого управління Головного управління Національної поліції у Рівненській області за матеріалами та спільно з відділом по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Управління СБУ в Рівненській області.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також