У Рівному затримали водія без «прав» та з бурштином

1616 0

Ми у соцмережах:

У Рівному затримали водія без «прав»  та з бурштином

Сьогодні близько четвертої ранку під час патрулювання на вулиці Щасливій у Рівному патрульні зупинили автомобіль «Mitsubishi», який рухався з порушенням правил дорожнього руху. Патрульні з’ясували, що 46-річний водій автівки не мав при собі посвідчення водія, реєстраційних документів авто та поліса обов’язкового страхування.

Як повідомляє патрульна поліція Рівненщини, керманич та пасажири, які знаходилися в авто, помітно нервували. В результаті проведення поверхневої перевірки на підставі ст.34 Закону України «Про Національну поліцію» в багажнику автомобіля інспектори знайшли картонну коробку з пакетом у якому знаходилося каміння, ззовні схоже на сирець бурштину.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу. На водія винесли постанову за ч.1 ст.126 КУпАП (керування транспортним засобом особою, яка не має при собі або не пред’явила для перевірки посвідчення водія відповідної категорії, реєстраційного документа на транспортний засіб, а також поліса обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів).


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також