У Рівному затримали злодіїв - «квартирників», бо тих зняли камери спостереження

1379 0

Ми у соцмережах:

У Рівному затримали злодіїв - «квартирників», бо тих зняли камери спостереження

У квартирі на вулиці В’ячеслава Чорновола у Рівному вони брали усе, що знайшли, від парфумів до грошей. Обох крадіїв затримали працівники карного розшуку Рівненського відділу, коли ті відзначали «легкий заробіток».

Пізно ввечері восьмого грудня до поліції повідомила 29-річна рівнянка, що її оселю обікрали.

2.jpg

Злодії підібрали ключа та викрали з оселі 1500 доларів США, 100 євро, 5500 грн, ноутбука та речі домашнього вжитку.

Камери відеоспостереження зафіксували зловмисників, а оперативники одразу їх впізнали. Адже обоє неодноразово притягалися до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів та у вересні цьогоріч звільнилися із місць позбавлення волі. Ними виявилися 25-ти та 31-річні рівняни.

1.jpg

Поліцейські встановили, що чоловіки винайняли квартиру на вулиці Курчатова. Прочісуючи район, оперативники розшукали зловмисників у одному із розважальних закладів: за святковим столом відзначали «гарну роботу».

- Чоловіків затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання , — повідомив заступник начальника Рівненського відділу поліції — начальник сектору кримінальної поліції Юрій Сістук.Обом повідомили про підозру вчиненні крадіжки. Слідчі підготували клопотання до суду про обрання їм запобіжного заходу - тримання під вартою.

Під час огляду орендованої квартири поліцейські виявили й крадене майно. Досудове розслідування триває. Відповідно до санкції, крадіям загрожує від трьох до шести років колонії, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області

 

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також