У Рівному завдяки громадськості поліцейські встановили власника крадених товарів

1624 0

Ми у соцмережах:

Затримали з краденим

Потерпілим виявився 42-річний житель Рівного. Побачивши повідомлення в соціальних мережах, він упізнав свої товари та речі, звернувшись учора увечері із письмовою заявою до поліції.

Нагадаємо, в нічну пору доби 16 вересня під час оперативно-профілактичного відпрацювання найбільш криміногенних районів Рівного, працівники карного розшуку на вулиці Відінській затримали підозрілого чоловіка. Ним виявився неодноразово раніше судимий 34-річний рівнянин. Пояснити походження наплічника із  харчами та іншими речами він не зміг. Відтак, найімовірніше рюкзак із вмістом був викрадений. Тож відповідне повідомлення про пошук потерпілої особи було оприлюднено серед громадськості через засоби масової інформації.

Через кілька годин до поліції повідомив 42-річний рівнянин, що невідома особа викрала наплічник з речами із підсобного приміщення будинку за його місцем проживання на вулиці Вячеслава Чорновола в обласному центрі.

За фактом крадіжки, поєднаної із проникненням у приміщення, слідчі Рівненського відділу поліції розпочали досудове розслідування за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України. Наразі тривають слідчі дії, вирішується питання про повідомлення 34-річному рівнянину про підозру у вчиненні злочину.За скоєне йому загрожує черговий строк – до шести років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Рівненської області

 

            

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також