У Рівному завершився Відкритий чемпіонат області з тенісу серед молоді

596 0

Ми у соцмережах:

У Рівному завершився Відкритий чемпіонат області з тенісу серед молоді

35 юних тенісистів минулими вихідними взяли участь в обласних змаганнях з великого тенісу. Чемпіонат пройшов на кортах парку культури та відпочинку імені Тараса Шевченка. Кожен з юних учасників намагались максимально продемонструвати свою майстерність та вміння вправно володіти м’ячем та ракеткою.

«Цьогоріч маємо рекордну кількість тенісистів та гарну підтримку вболівальників на трибунах. У чемпіонаті беруть участь хлопці та дівчата віком до 12 – ти та до 16-ти років. Дякуємо секретарю міської ради Віктору Шакирзяну та громадській організації «Рівне Разом» за постійну допомогу у проведенні наших змагань. Діти демонструють високі результати, тому увага міської влади, громадських активістів до нашого виду спорту для нас є неабияк важливою, тим паче сьогодні», - поділився тренер та організатор змагань Олександр Якимчук.

Ксенія Матвєєва стала переможницею у віковій групі до 16-ти років. Дівчина займається тенісом уже вісім років та неодноразово демонструвала високі результати, про що також писало і наше видання. Цьогорічний виступ – не виняток.

«Матч був цікавий. Перемогти суперницю було непросто, але для мене це було принципово, оскільки ми вже зустрічались на тенісному корті. Рахунок 6:1.Результатом задоволена», - розповіла Ксенія.

Підтримка спорту в громаді, як вважає секретар Рівнеради Віктор Шакирзян, завжди була, є і буде в пріоритеті. Дякуючи ЗСУ за захист, разом маємо дбати про наше молоде покоління, тим паче в умовах воєнного стану. Діти повинні займатись спортом та вести здоровий спосіб життя.

«Приємно вразила кількість учасників. Це є яскравим прикладом того, що молодь хоче займатись великим тенісом і прагне надалі розвиватись. Ракетка, м‘яч та свіже повітря роблять свою справу. Всі учасники товаришують між собою. Їх, як бачимо, чимало. Ми зі свого боку, дякуючи нашим Збройним силам за захист, будемо вивчати локації міста, аби підтримувати та розвивати цей вид спорту, збільшувати кількість тенісних кортів і намагатись створити умови, аби юні спортсмени мали змогу займатись цілий рік»,- зазначив секретар міської ради Рівного Віктор Шакирзян.

Кожен з учасників не пішов зі змагань з порожніми руками. Нагороди, медалі та подарунки від партнера ГО «Рівне Разом» - те, що залишать собі на згадку усі учасники цього осіннього, без перебільшення, видовищного чемпіонату.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також