У Рівному збирають кошти на лікування відомому музиканту

1140 0

Ми у соцмережах:

У Рівному збирають кошти на лікування відомому музиканту

У Рівному відбувся благодійний концерт-марафон на підтримку музиканта Бориса Забути. Він керівник тріо «Срібна терція». Нещодавно у чоловіка діагностували онкологічне захворювання. Колеги по цеху кажуть, ця звістка для них стала несподіванкою. Аби допомогти – влаштували благодійний концерт.

-Зразу, моментально, тому що ситуація складна. Але ми не втрачаємо надії. І свято вирімо, що ми це поборемо. Всі разом. Разом – ми сила”, – говорить учасниця гурту «Срібна терція» Людмила Скрипка.

РТК Ритм повідомляє, що концерт влаштували на алеї перед міським будинком культури. Аби не порушувати карантинних обмежень, стільці розставили враховуючи соціальну дистанцію. Вхід на захід був безкоштовним. Стояла лише скринька для збору коштів на лікування музиканта.

- Все повертається сторицею. І сьогодні Борису Іллічу повертається сторицею його праця, його душевна відданість, його любов до музики, до людей, яку він дарував впродовж свого життя. Я впевнена, що все буде добре. Ми вийдемо переможцями в цій боротьбі. Тому що дуже сильна підтримка, – каже Ольга Стельмах, директорка Рівненського Міського Будинку Культури.

Через хворобу на концерт не зміг прийти сам музикант. Однак, завітали його дружина з сином. Тамара Забута розповіла – вражена тим, що люди не байдужі до чужої біди.

- Коли він дізнався про цю хвилю підтримки, то він заплакав. Вперше у житті я бачила сльози. І запитав, що я зробив хорошого людям?– говорить дружина музиканта Тамара Забута.

Також під час благодійного концерту можна було придбати вироби ручної роботи майстрів народної студії декоративно-ужиткового мистецтва, яка працює при міському будинку культури. Виручені кошти теж підуть на лікування музиканта.

- Різні майстри і різні роботи – і прикраси, і мягка іграшка, і декупах, і розпис, і картини. Хто чим займається. По одній, дві роботи, хто скільки міг, приніс нам сьогодні на цей ярмарок благодійний, – говорить Анна Крилошанська, керівниця народної студії декоративно-ужиткового мистецтва.

Концерт-марафон тривав майже три години. Було зібрано близько 20 тисяч гривень. Ці кошти передали сім'ї Бориса Забути. Хто хоче також допомогти рівненському музиканту в боротьбі із хворобою кошти можна перерахувати за реквізитами:

Номер картки «Приватбанк» Бориса Забути:

5168 7574 0563 8851


 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також