У Рівному збудують новий храм

1764 0

Ми у соцмережах:

У Рівному збудують новий храм

З благословення митрополита Рівненського і Острозького Іларіона, буде побудовано храм на честь афонського святого українського походження – преподобномученика Пахомія Русина Афонського.

Поштовх і натхнення для початку будівництва храму на честь святого Пахомія дав ігумен келії Благовіщення монастиря Симонопетра на Святій Горі Афон геронда Продромос.

Ігумен Продромос разом з братією келії Благовіщення завжди з радістю приймає чисельних паломників з України і неодноразово розповідав для прочан паломницького центру «Воскресіння» про житіє і страждання великого афонського святого українського походження – преподобномученика Пахомія Русина, нажаль забутого в Україні.

Геронда Продромос висловлював жаль, що в Україні не вшановується цей видатний подвижник благочестя і під час однієї зустрічі благословив будувати в Україні у місті Рівне храм на честь преподобномученика Пахомія Русина Афонського і як благословення для початку будівництва церкви подарував частину мощей цього українського святого.

Рівненська єпархія ПЦУ закликає  всіх не байдужих долучатися до будівництва храму у візантійському стилі на честь преподобномученика Пахомія, а також до розбудови та розвитку парафії.

Телефон настоятеля +380 (97) 481 89 20 протоієрей Миколай Капітула .

Пристосоване приміщення, де до побудови храму будуть звершуватися Богослужіння парафії преподобномученика Пахомія Русина Афонського,  знаходиться за адресою: м. Рівне вул. Генерала Безручка 30. Вхід із двору будинку. Зупинка перед Льонокомбінатом, навпроти заправки ОЛАС. Доїзд тройбусом №2. Маршрут №47


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також