У Рівному зібралися на каву жінки, які надихають

11629 0

Ми у соцмережах:

У Рівному зібралися на каву жінки, які надихають

"Вчора, 12 квітня, у Рівному відбулася подія, яка збирає тисячі жінок у всій Україні - "Кава ділової жінки" з Наталією Колодницькою, президенткою ГО "Ділові українські жінки" та засновницею і власницею ювелірного дому «ZARINA»".

Так зустріч охарактеризувала одна зі співорганізаторок у Рівному Ірена Слута. За словами пані Слути, кожна така зустріч для жінок традиційно стає потужним емоційним зарядом.

«Адже щирість, невичерпна енергія та любов, яку транслює пані Наталія, заряджає усіх на позитив та дієвість. А що може бути краще такого продуктивного стану?» - написала Слута на своїй сторінці у Facebook.

Наталія Колодницька розповіла, як пройшла шлях, довжиною у 12 років: від крамниці площею 12 кв. м – до однієї з найбільших ювелірних мереж країни, яка нараховує 61 магазин.

Ірена Слута та Наталія КолодницькаГО "Ділові українські жінки", яку заснувала пані Колодницька, працює на розкриття творчого потенціалу жінок і підвищення їх соціального статусу в суспільстві шляхом об'єднання і спільної ефективної роботи.

До Рівного Наталія Колодницька завітала з чоловіком, подругою та членкинею громадської організації «Ділові українські жінки» Іриною Янковською та виконавчою директоркою ГО «Ділові українські жінки» Маргаритою Полук.

Традиційно відбувся розіграш подарунків від ЮД «Zarina», самопрезентація кожної учасниці й обмін корисними бізнес-контактами.

Також Наталія Колодницька вручила значок клубу «Ділових українських жінок», прийнявши до членкинь Ірену Слуту, яка пообіцяла розвинути діяльність організації на Рівненщині, а також сприяти залученню рівненських ініціатив до всеукраїнських проектів клубу. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також