У Рівному злодія, який крав з магазинів, спровадили під домашній арешт

1411 0

Ми у соцмережах:

У Рівному злодія, який крав з магазинів, спровадили під домашній арешт

39-річного рівнянина двічі викрили на «гарячому» під час крадіжок із торгових закладів в обласному центрі. Тепер йому може загрожувати від п’яти до восьми років позбавлення волі.

29 березня близько 15:20 до дільничного офіцера поліції зателефонував охоронець магазину на проспекті Миру в обласному центрі, що він викрив невідомого, який хотів вкрасти чотири шоколадки. Під час проведення перевірки з’ясувалося, що житель обласного центру вже відомий поліцейським. Ще 12 березня він намагався винести поза касою креми для догляду за обличчям із магазину косметики, що на вулиці Соборній. Втім, коли виходив, спрацював датчик на рамі. Зловмисника затримали продавці та викликали поліцейських.
У рамках кримінального провадження, розпочатого за фактами закінченого замаху на таємне викрадення чужого майна, вчиненого в умовах воєнного стану, слідчі Рівненського райуправління поліції за погодженням із Рівненською окружною прокуратурою повідомили 39-річному рівнянину про підозру. Сьогодні, першого квітня, у Рівненському міському суді йому обрано запобіжний захід - домашній арешт, повідомила поліція Рівненської області.
Досудове розслідування триває. Поліцейські перевіряють підозрюваного на причетність до інших аналогічних злочинів. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також