У Рівному зловили двох злодіїв з Волині, які обікрали квартиру (відео)

1289 0

Ми у соцмережах:

У Рівному зловили двох злодіїв з Волині, які обікрали квартиру (відео)

Четвертого березня, близько опівдня, 48-річний рівнянин повідомив у поліцію, що упродовж двох годин невідомі особи обікрали його квартиру на вулиці Романа Шухевича.

Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що зловмисники проникли до оселі, підібравши ключ. Викрали ноутбук, кросівки та 100 євро.

За результатами огляду місця події вдалося встановити, що до квартири проникла лише одна особа.

Працівники карного розшуку Рівненського відділу поліції вийшли на слід злодія. Ним виявився 41-річний житель Ковеля. Коли його розшукали на автовокзалі, поруч знаходився ще один 31-річний чоловік. Обох затримали, коли ті саме поклали до камери схову крадені речі.

- 41-річного чоловіка затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання, — повідомив начальник Рівненського відділу поліції Василь Зелінський. — Слідчі повідомили йому про підозру у вчиненні крадіжки, поєднаної із проникненням у помешкання. Вирішується питання про обрання зловмиснику запобіжного заходу - тримання  під вартою. Причетність 31-річного жителя Ковеля до вчиненої крадіжки перевіряється.

Крадені речі вилучені та будуть скеровуватися для проведення товарознавчої експертизи.

Встановлено, що обоє чоловіків вже притягувалися до кримінальної відповідальності за майнові злочини. Тож поліцейські перевіряють на причетність їх до інших крадіжок, вчинених на території області та Рівного зокрема, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також