У Рівному зловили псевдогазовика, який обікрав пенсіонерів майже на пів мільйона гривень (ВІДЕО)

1423 0

Ми у соцмережах:

У Рівному зловили псевдогазовика, який обікрав пенсіонерів майже на пів мільйона гривень (ВІДЕО)

Викрити афериста вдалося завдяки чіткій і злагодженій роботі оперативних підрозділів, карного розшуку обласного управління та Рівненського районного управління поліції, комплексу слідчих і розшукових заходів. Автомобіль 27-річного зловмисника правоохоронці зупинили вчора, 13 січня, на вулиці Гайдамацькій.

До 92-річної рівнянки напередодні близько 13:30 завітав нібито представник газової служби для перевірки системи газопостачання. Зі слів заявниці, він показав посвідчення і почав перевіряти у кімнатах батареї. За збігом обставин жінка цього дня отримала пенсію і не встигла заховати гаманець, який лежав на тумбочці. Це і запримітив зловмисник, який в результаті викрав близько восьми тисяч гривень. Чоловік запевнив господиню, що все гаразд і поспіхом залишив квартиру. Потерпіла звернулася до поліції та зазначила, що із помешкання зникли ще й цінні монети.

Під час огляду автомобіля «Ауді А6» псевдогазовика слідчо-оперативна група вилучила десять колекційних монет, 28 тисяч гривень, засоби зв'язку та інші речові докази, які мають суттєве значення у справі. Транспортний засіб поміщений на спецмайданчик.

За фактом крадіжки, поєднаної із проникненням у помешкання, слідчі Рівненського РУП повідомили 27-річному чоловікові про підозру. Наразі будь-яких показів він не дає. Підозрюваний перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу - тримання під вартою.

Поліцейські перевіряють його також на причетність до інших аналогічних злочинів, скоєних відносно осіб похилого віку. Попередньо сума завданих збитків потерпілим становить орієнтовно пів мільйона гривень, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також