У Рівному змагалися креативні дизайнери

1484 0

Ми у соцмережах:

У Рівному змагалися креативні дизайнери

У Рівному відбувся «2 Hours Design Battle» – мега-продуктивна туса дизайнерів. У програмі на учасників чекали дизайн-батл, лекція з дизайну, фудзона, спілкування між гостями- дизайнерами, тоталізатор та чимало інших сюрпризів.

Рівненські новини повідомили, що цей захід проходив так:  8 баттлістів – дизайнерів, які виявилися кращими серед тих, хто подав заявки на участь в баттлі і відправив конкурсне портфоліо; мали одне спільне завдання, про яке дізнались безпосередньо перед початком битви.  Вони отримали дві години для виконання завдання. Чотири учасники журі – судді не спостерігали за процесом виконання завдання, вони не знали імен авторів робіт, які потрапили їм на оцінку, а знайомляться з дизайнерами тільки у момент оголошення результатів. 

Що ж стосувалось глядачів, то для них існувало всього кілька правил: баттлістів не чіпати і не перекривати їх робочий простір. В іншому, дивитися, коментувати, оцінювати, порівнювати було не просто можна, а потрібно. 

У результаті батлу виявили призерів та переможця: третє місце – Богдан Зелінський, друге – Іван Тараненко, переможець батлу – Сергій Федоров, який приєднається до фіналістів інших міст та поїде на головний батл країни 14 грудня «Битва Міст – 2019» в Києві.

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також