У Рівному знайшли джерело смороду, що дошкуляло жителям Північного

4940 0

Ми у соцмережах:

Фото - обласного центру контролю і профілактики хвороб

Нестерпний запах на вулицях особливо відчувався у вечірній та нічний час доби.

Порушником виявилось підприємство, що працює на вулиці Будівельників. Це з’ясували фахівці обласного центру контролю та профілактики хвороб. Про що вони розповіли у фейсбуці.

 За вимірами групи санітарно-хімічної розвідки, вміст сірководню перевищував гранично допустиму максимально разову концентрацію від 3,7 до 5,6 разів, а вміст аміаку – від 2,4 до 3,2 разів. 
 

 
Тепер готується звернення до правоохоронних органів про порушення кримінального провадження за заподіяння шкоди здоров’ю жителям мікрорайону «Північний».
 
Робоча група, яка працює над виявленням винуватців забруднення навколишнього середовища на території Рівненської міської територіальної громади та складається з представників різних служб та організацій, дотичних до охорони довкілля та здоров’я населення, виявила порушника.

Підприємством, яке вже не вперше отруює рівнян виявилось ТОВ «ЕКО ЄВРОАЛЬЯНС», що провадить свою діяльність по вул.Будівельників, 3-А.

Головний державний санітарний лікар області звернувся із заявою до районного управління поліції щодо недопущення його на територію підприємства-забруднювача, що є порушенням вимог законодавства щодо забезпечення безперешкодного доступу посадової особи до приміщень, незалежно від форми власності суб’єктів господарювання під час реагування на надзвичайні ситуації у сфері громадського здоров’я будь-якого характеру
, - повідомляє обласний центр контролю та профілактики хвороб.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також