У Рівному зроблять майданчик для вигулу собак, а в Здолбунові – притулок

1914 1

Ми у соцмережах:

У Рівному зроблять майданчик для вигулу собак, а в Здолбунові – притулок

Перший у Рівному майданчик для вигулу собак може з’явитися у парку в мікрорайоні Ювілейний. У Здолбунові пішли далі – там побудують цілий притулок для тварин.

 Про майданчик для вигулу собак розповів міський голова Рівного Володимир Хомко:

-          До мене надходить багато скарг від рівнян про те, що в парку Шевченка вигулюють собак, де заманеться. А там граються діти. Я скаржників розумію. Ми проекспериментуємо – облаштуємо такий майданчик у парку Ювілейний. Мені з цим допомагає Алла Лосік (зоозахисниця – ред..) На разі вона проводить громадські слухання, чи не проти рівняни облаштування майданчику, де і яким він має бути. Щоб не виявилося так, що ми його зробимо, і прийде до мене делегація казати, що саме там не треба робити. Можливо, облаштуємо його вже цього року.

Після появи такого майданчика п.Хомко пообіцяв організувати опитування рівнян щодо того, чи обмежувати вигул собак у парку ім..Шевченка.

Тим часом у Здолбунові сьогодні, 19 вересня, на сесії міської ради було прийняте рішення виділити земельну ділянку під притулок для тварин. Про це повідомила Алла Лосік. На Рівненщині це вже буде другий притулок. Один діє в Рівному і розташовується неподалік зоопарку.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також