У Рівному з`явився новий автобусний маршрут

1134 0

Ми у соцмережах:

фото - ілюстративне

На маршрут у понеділок вийшов автобус 47а. Він сполучатиме Льонокомбінат з вулицею Тиннівською.

Раніше пасажири з цієї вулиці користувалися 58 маршрутом. Але, повідомили в управлінні транспорту і зв'язку, цей маршрут був збитковим, тож кількість претендентів, які готові були працювати на ньому, з кожним конкурсом зменшувалося. Та й навіть ті, що працювали надавали неякісну послугу, в першу чергу - не дотримувалися графіків. У результаті, оскільки охочих працювати на маршруті не було, його ліквідували з 1 грудня.

Аби люди мали можливість дістатися центральної частини міста і не лише, вирішили продовжити 47 маршрут на вулицю Тиннівську. Таким чином з'явиться новий маршрут 47а.

Як розповів головний спеціаліст управління транспорту і зв'язку Рівного Дмитро Царук, триває узгодження інтервалів руху.

- Важливо знайти спільне між частотою поїздки та наявністю пасажирів. Упродовж першого тижня роботи вивчимо, коли є найбільша необхідність у цих автобусах, а коли менша. Відповідно до цього і формуватимемо графік, аби всі було зручно - пасажири чітко знали, коли є транспорт, а перевізники не здійснювали порожніх рейсів, - зазначив Дмитро Царук.

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також