У рівнянина вилучили наркотики, зброю та крадене майно (ВІДЕО)

1060 0

Ми у соцмережах:

У рівнянина вилучили наркотики, зброю та крадене майно (ВІДЕО)

Чоловік уже потрапляв у поле зору правоохоронців за злочини, пов’язані із незаконним обігом наркотичних засобів, та відбував за це покарання. Дільничний офіцер поліції встановив, що зловмисник взявся за старе.

Слідчі Рівненського райуправління поліції на підставі ухвали суду провели обшук за місцем проживання 43-річного рівнянина.

У квартирі  виявили та вилучили зіп-пакети із метамфетаміном, канабісом, прекурсорами, обладнання для виготовлення наркотичних речовин і психотропів, пістолет без маркування, 21 мобільний телефон, рами та комплектуючі до велосипедів, електроінструменти тощо.

Досудове розслідування у рамках кримінального провадження, відкритого за фактом зберігання, виготовлення наркотичних засобів без мети збуту, триває. Вилучені наркотичні речовини та зброя скеровані на експертизу.

- Оскільки всі виявлені речі можуть бути викраденими, ми будемо перевіряти їх за усіма наявними обліками, — підкреслив очільник Рівненського районного управління поліції Роман Штеба. — Крім того, поліцейські продовжуватимуть боротьбу із наркозлочиністю і документуватимуть злочини такого спрямування.

Рівнянину може загрожувати до трьох років позбавлення волі, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також