У Росії «повісився» заступник фінансового директора «Газпрому»

2245 0

Ми у соцмережах:

У Росії «повісився» заступник фінансового директора «Газпрому»

Це уже друга дивна смерть в елітному селищі Ленінське, в якому живуть лише топкерівники «Газпрому».

 Як повідомляє «Новая газета», тіло 61-річного Олександра Тюлякова виявила його співмешканка вранці 25 лютого.

Заступника генерального директора Єдиного розрахункового центру «Газпрому» (казначейство компанії) з корпоративної безпеки знайшли повішеним в гаражі.

Криміналісти поліції працювали на місці імовірного самогубства, коли приїхали невідомі чоловіки на трьох позашляховиках. Ті заявили, що вони - служба безпеки «Газпрому», оточили територію, а поліцейських просто виставили за паркан будинку.

Поліцейський, який був на місці злочину, переконує, що бачив записку на підлозі. Однак що в ній було написано - невідомо.

У центральному офісі «Газпрому» заявили, що жодною інформацією не володіють. Мовляв, ведеться слідство.

Це вже друге з початку року самогубство у Ленінському. 30 січня цього року працівники поліції вже виїжджали до цього селища, і теж на самогубство. Тіло 60-річного Леоніда Шульмана, голови транспортної служби «Газпром Інвест», виявили у ванній кімнаті його власного будинку. На бортику ванни правоохоронці виявили записку. У ній загиблий скаржився на нестерпний біль у зламаній нозі. Ногу менеджер зламав у тому самому селищі під час новорічних канікул. Правоохоронці сумніваються у справжності цієї записки.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також