У Росії провели навчання, як «українські націоналісти» розстрілюють людей у театрі (ВІДЕО)

1074 0

Ми у соцмережах:

У Росії провели навчання, як «українські націоналісти» розстрілюють людей у театрі (ВІДЕО)

У Калузі зімітували напад ЗСУ на драмтеатр.

Калузький обласний драматичний театр існує з XVIII століття і входить в число найстаріших в Росії. Зал вміщує близько 700 глядачів.

Саме там російські силовики, начепивши блакитно-жовті пов'язки,  цинічно зімітували напад ЗСУ на глядачів. У залі  лунали постріли. Там влаштували навіть "покарання" глядачів, щоб показати "жорстокість нациків".   

Кажуть, що цю огидну "виставу" силовики покажуть ще в 12 російських містах.

І це нині відбувається в тій країні, де 20 років тому, у жовтня 2002 року  терористи захопили у Москі театр по-справжньому!  Близько дев’ятої години вечора 23 жовтня група озброєних людей увірвалася в театральний центр на Дубровці. Там йшла вистава мюзиклу «Норд-Ост», на якій були присутні близько семиста глядачів. Вже співалася заключна арія. Неочікувано виповзла якась жінка, лягла й почала стріляти в зал.  У залі навіть не почалася паніка серед глядачів, тому що всі не зрозуміли, що це — жарт чи ні. Насправді це 40 чеченських бойовиків на чолі з Мовсаром Бараєвим захопили в заручники глядачів і працівників театру. В результаті антитерористичної операції були знищені усі терористи, але погано організоване визволення заручників призвело до загибелі близько 130 чоловік.

Україну тоді також зачепила московська трагедія: серед заручників — 30 українських громадян. Це наймасовіша група іноземних заручників. Пролилася перша безневинна кров. Головна мета терористів була  привернути увагу світу до чеченського питання. 

Сподіваємось, що рашистським "нацикам"  раптово не спаде на думку влаштувати нову огидну "виставу" та скинути авіабомби на якийсь з російських театрів, як це вони зробили цьогоріч у українському Маріуполі, вбивши там мирних людей?!


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також