У Росії шість військкоматів закидали «коктейлями Молотова»

1366 0

Ми у соцмережах:

фото ілюстративне

Росіяни бояться їхати на війну в Україну.

 Як повідомляє «Медуза», з початку війни підпалили мінімум шість військкоматів у різних частинах Росії.

28 лютого у Луховицях у Московській області до комісаріату кинули пляшки з «коктейлями Молотова», а ворота військкомату пофарбували у кольори прапора України. 21-річного підозрюваного затримали 8 березня, через п'ять днів він втік із поліції, але його повторно затримали.

3 березня у Воронежі чоловік розбив банку з легкозаймистою рідиною біля входу у військкомат. Вогнем пошкоджено частину дверей, постраждалих немає. Підозрюваний втік.

У ніч проти 11 березня чоловік за допомогою «коктейлів Молотова» спробував підпалити будівлю військового комісаріату у місті Березовський у Свердловській області. 24-річного чоловіка запідозрили у замаху на вбивство та заарештували.

У ніч на 19 березня у місті Шуя в Івановській області чоловік кинув у вікно військкомату запальну суміш. Підозрюваного відправили до СІЗО, але за якою статтею порушено кримінальну справу, невідомо.

У ніч проти 18 квітня у селищі Зубова Поляна у Мордовії військкомат закидали «коктейлями Молотова». Через пожежу постраждали кімнати, де зберігалися дані призовників, та згоріли кілька комп'ютерів.

У ніч на 4 травня двоє людей закинули у військкомат у Нижньовартовську вісім «коктейлів Молотова». У військкоматі вибило шибки, вигорів передбанник. Ніхто не постраждав.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також